Opis forum
No więc zakładam ten temat byśmy wymienili się dowcipami. Ja osobiści znam ich sporo ale chętnie się pośmieje. No to jazda.
W pewnym mieście obok siebie znajdowały się Synagoga Żydowska i kościół. W sobotę idzie Rabin do Synagogi patrzy a tu ksiądz myje mu samochód, no to się rabin ucieszył ale i zastanowił. Następnego dnia czyli w niedziele idzie ksiądz na msze patrzy a tu mu rabin odcina rurę wydechowa w samochodzie.
- Rabin co ty robisz z moim samochodem - krzyczy ksiądz.
Na to rabin odpowiada;
- Ty mi wczoraj ochrzciłeś samochód to ja ci dzisiaj twój obrzezam.
Klasyk:
Diabeł capnął Niemca, Rusa i Polaka i tak do nich mówi:
- Macie teraz pobiec do swoich krajów i wrócić z bronią, której u was jest najwięcej.
Ci oczywiście bez zastanowienia pędem udali się do siebie. Pierwszy wrócił Niemiec biegnąc z nabojem do ciężkiego karabinu. Diabeł mówi:
- Wsadź to sobie w dupę, albo cię zabiję!
Niemiec przerażony spełnia żądanie. Trochę później przybiega Polak z gran.atem. Diabeł znowu:
- Wsadź to sobie w dupę, albo cię zabiję!
Polak również spełnia żądanie. Czas leci, a Ruska jak nie było, tak nie ma. W pewnym momencie diabeł zauważa, że Polak jednocześnie płacze i się śmieje. Podchodzi do niego i pyta:
- Dlaczego płaczesz?
- Bo mam w dupie granat!
- To dlaczego się śmiejesz?
- Bo Rusek jedzie czołgiem.
(poprawcie ustawienia emotek, bo jedna sama mi się włączyła i musiałem dodać . w słowo)
Ostatnio edytowany przez DarkFizo (2009-11-02 07:18:09)